PRODUSE companie
A trai in incaperi prevazute cu aer conditionat (climatizare) scuteste organismul de eforturi suplimentare in fata unui mediu inconjurator agresiv
vezi toate produsele
Contact informatii

Telefon: 0234-517016
Adresa: Bacau, Str.Tolstoi,14
              (incinta Rustrans)
E-mail: office@finestcom.ro

certificat iso srac certificat iso iqnet

Perdele de aer

| Perdele de aer

mai multe detalii

Perdele de aer

PERDELE DE AER AMBIENTALE
Perdelele de aer ambientale (numai ventilatie) sunt potrivite pentru montajul in locuri unde nu este necesara incalzirea aerului: birouri, spatii comerciale, dar mai ales la depozitele frigorifice. Toate modelele sunt proiectate pentru a preveni transferul termic dintre aerul interior si cel exterior. Pentru a obtine un efect maxim, perdelele de aer trebuie montate orizontal cit mai aproape de deschiderea usii. In cazul in care spatiul nu permite, o parte din modelele existente pot fi montate vertical (cu ajutorul unor placute de fixare) sau in plafonul fals. Nota: Modelele au panoul de comanda incorporat.

PERDELE DE AER CU APA CALDA
Perdelele de aer functionind cu agent termic apa calda sunt destinate montajului deasupra intrarilor in spatii comerciale, cladiri de birouri, banci etc., pentru a impiedica formarea curentilor de aer , intrarea particulelor de praf sau a insectelor, precum si de a pastra clima in interiorul incaperilor. Pentru a obtine un efect maxim, perdelele de aer trebuie montate orizontal cit mai aproape de deschiderea usii. in cazul in care spatiul nu permite, o parte din modelele existente, pot fi montate vertical (cu ajutorul unor placute de fixare) sau in plafonul fals.

PERDELE DE AER CU REZISTENTA ELECTRICA
Perdelele de aer cu rezistenta electrica, ca si cele cu apa calda, sunt destinate montajului deasupra intrarilor in spatii comerciale, cladiri de birouri, hoteluri, banci etc., pentru a impiedica formarea curentilor de aer , intrarea particulelor de praf sau a insectelor, precum si de a pastra clima in interiorul incaperilor. Pentru a obtine un efect maxim, perdelele de aer trebuie montate orizontal cit mai aproape de deschiderea usii. in cazul in care spatiul nu permite, o parte din modelele existente, pot fi montate vertical (cu ajutorul unor placute de fixare) sau in plafonul fals.